Τρόποι Αποστολής

Συνεργαζόμαστε με την Εταιρία Courier μέσω της οποίας αποστέλλονται τα προϊόντα σας, στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα η παραλαβή της παραγγελίας σας να πραγματοποιηθεί στο φυσικό μας κατάστημα, επί της οδού Γρ. Αυξεντίου 24, Άνω Κυψέλη ,Τ.Κ. 11363, πάντα μετά από ειδοποίηση μας (μέσω email ή τηλεφώνου) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το Φαρμακείο μας. 


Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε  αν τυχόν υπάρχει έλλειψη του προϊόντος.

Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1- 3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε χρονικό διάστημα 3- 5 ημερών.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.


Κόστος Αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα:

  • Για αγορές άνω των 50€ και εως 2kg τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν*.

Για παραγγελίες :

  • Εντός Αθηνών: και εώς 2kg τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα €, και για κάθε επιπλέον κιλό 1€/kg.
  • Χερσαίοι Προορισμοί :και εώς 2kg τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα €, και για κάθε επιπλέον κιλό 1€/kg.
  • Νησιωτικοί Προορισμοί :και εώς 2kg τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα 3,50€, και για κάθε επιπλέον κιλό 1€/kg.
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές :και εώς 2kg τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα €, και για κάθε επιπλέον κιλό 1€/kg.
  • Το κόστος της Αντικαταβολής είναι €.

*Εξαιρούνται οι Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου της εταιρείας ταχυμεταφορών, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί, ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της και αναγράφονται στην ιστοσελίδα.


Χρόνος παράδοσης 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εντός λεκανοπεδίου περιοχής, 2-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εκτός Αττικής και 4-5 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές.
 
Για αποστολές με εντολή πρωινής παράδοσης εώς 10 πμ. 
καθώς και αποστολές με εντολή παράδοσης Σάββατο έχει επιβάρυνση επιπλέον 


Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την πολιτική επιστροφών.https://farmacy24.gr/politiki-epistrofwn/

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για τα κόστη αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του eshop μας).


Παραλαβή από το κατάστημα

Κατά την παραγγελία σας, παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από το Φαρμακείο μας, επί της οδού Γρ. Αυξεντίου 24, Άνω Κυψέλη ,Τ.Κ. 11363 εφόσον έχετε τοποθετήσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία στο https://farmacy24.gr ,και πάντα μετά από ειδοποίηση μας(μέσω email ή τηλεφώνου) ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το Φαρμακείο μας. Η παραλαβή από το Φαρμακείο  μας μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα μετά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, εφόσον έχετε λάβει σχετική ειδοποίηση για την παραλαβή. 


Προσοχή!

Κάθε παραγγελία θα ακυρώνεται μετά το πέρας 3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής «Παραλαβή και Πληρωμή στο Κατάστημα», και ενώ έχετε ειδοποιηθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, δεν έχετε έρθει να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3 ημερών.