Το Φαρμακείο μας

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς, από το στην οδό, πάντα εναρμονισμένο με τις σύγχρονες εξελίξεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και με πάνω από 40ετή εμπειρία στον χώρο του φαρμακείου, παρέχει άμεση, αξιόπιστη και ασφαλή εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών, προϊόντων και συμβουλών υγείας.
Είμαστε στη διάθεση σας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00-20:00 και το Σάββατο από 10:00 έως 14:30.


Το Φαρμακείο μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είτε πρόκειται για προϊόντα φαρμακείου, προϊόντα φροντίδας του δέρματος, βιταμίνες και συμπληρώματα για τους ασθενείς, είτε πρόκειται για συμπληρωματικά προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, σε προσιτές τιμές . Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εμπιστευτικότητα και το απόρρητο, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και των ασθενών υγειονομικής περίθαλψης. Έχουμε πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό με πολλά χρόνια εμπειρίας, οι οποίοι απαντούν τις ερωτήσεις των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του φαρμακείου.


Επίσης, στο χώρο μας θα βρείτε καλλυντικά όλων των γνωστών εταιρειών σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και πακέτα προσφορών. Στο εργαστήριό μας παρασκευάζονται φυτικά καλλυντικά & θεραπευτικά σκευάσματα, όπως πούδρες, κρέμες για την κατάκλιση, την ψωρίαση κ.α. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε αν διαθέτουμε κάποιο σκεύασμα για την δική σας περίπτωση.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, το 2021 φτιάξαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην διεύθυνση www.farmacy24.gr όπου αποτελεί ένα πλήρες και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω του οποίου σας παρέχουμε δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά είδη, οφθαλμολογικά είδη, διαγνωστικές συσκευές κ.α σε μεγάλη ποικιλία και με άμεση παράδοση.
Η πολυετή εμπειρία και παρουσία μας στο χώρο του Φαρμακείου σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση μας για τις νέες εξελίξεις στον χώρο του Φαρμακείου, αποτελούν τον γνώμονα μας για να σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια και αξιοπιστία, ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτημα σας. 


Διαθέτουμε :
*  Εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευής Γαληνικών σκευασμάτων και συνεργασία με επώνυμο εργαστήριο παρασκευής Ομοιοπαθητικών σκευασμάτων. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά 2108644146 την παραγγελία σας ή να την στείλετε στο φαξ μας  2108644146 που λειτουργεί όλο το 24ωρο. 
*  Την μεγαλύτερη ποικιλία Φαρμακευτικών Καλλυντικών.
*  Εξειδικευμένη Διαιτολόγο που μπορεί να σας βοηθήσει π.χ. στην επιλογή ενός συμπληρώματος διατροφής που θα τονώσει την δίαιτα σας.
*  Ειδικό τομέα Συμπληρωμάτων διατροφής.
*  Βρεφικά Γάλατα , Βρεφικά Προϊόντα.
*  Βιολογικές σειρές περιποίησης και διατροφής.
*  Ορθοπεδικά είδη & Ανατομικά υποδήματα.


Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι η άρτια Επιστημονική Εξυπηρέτηση σε θέματα Υγείας και Αισθητικής με Σεβασμό και
Ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή.


Δύο Φαρμακοποιοί πάντα δίπλα στον ασθενή για οποιαδήποτε συμβουλευτική υπηρεσία με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση με Επιστημονική Τεχνογνωσία.

Ελένη Μ . Πτυχιούχος Φαρμακοποιός, 
Χριστίνα Μ. Πτυχιούχος Φαρμακοποιός.