Στοιχεία Επικοινωνίας

To farmacy24.gr  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στην υπηρεσία του καταναλωτή. Είναι πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά γνωστών εταιρειών, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές , διαγνωστικές συσκευές κ.α. στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί απo to 1983 και αποτελεί τη φυσική μας παρουσία.


Aνακαινίσαμε το φαρμακείο μας ούτως ώστε να σας παρέχουμε ακόμη περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες με γνώμονα την εξειδίκευση και την βέλτιστη ποιότητα.  'Eχουμε σαν σκοπό να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο. Για εμάς προτεραιότητα έχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας γι’ αυτό και ανανεώσαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, farmacy24.gr θέλοντας πάντα να ακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς.


Tώρα με το νέο μας Ηλεκτρονικό χώρο (website) που ιδρύθηκε το 2012 σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία νέα, Επιστημονικές Ενημερώσεις, διάφορα θέματα υγείας καθώς και όλες τις προσφορές μας και τα προωθητικά μας πακέτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Διεύθυνση Έδρας : Γρ. Αυξεντίου 24, Άνω Κυψέλη 11363
Τηλέφωνο : 2108644146
Φαξ : 2108644146
E-Mail : info (@) farmacy24 (.) gr

Φόρμα Επικοινωνίας