Πολιτική Επιστροφών

  • Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν μέσω του καταλόγου, του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 εργάσιμων ημερών.
  • Επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.ΠΡΟΣΟΧΗ!Για λόγους διασφάλισης ποιότητας ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές απο προιόντα ψυγείου, βρεφικές τροφές και γάλακτος,κολλύρια οφθαλμών,ωτικές σταγόνες,ρινικά σπρέυ,κολπικές και ορθικές αλοιφές.Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς εάν το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε Η Επιστροφή θα πρέπει να γίνει με την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα μας στην προκειμένη περίπτωση η εταιρεία ELTA courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
  • Σημαντικό: Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό ή στην κάρτα σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει να γίνει επικοινωνία μέσω email.